Füle Ákos

Thor Coach

Célom, hogy azon emberek akik változtatni szeretnének életmódjukon egy biztonságos, és jó hangulatú edzésen az én segítségemmel érjék el a kitűzött céljaikat. Valamint szeretném átadni másoknak is a funkcionális edzés szeretetét.

Röviden magamról:

⁃ Egészen korán megismerkedtem a sporttal magával és hamar eldöntöttem hogy nagyrészt ez fogja kitölteni az életem hátralévő részét.

⁃ 5 évesen kezdtem a labdarúgással és nem sokkal később csatlakozott mellé az atlétika, de számos más sportot is kipróbáltam iskolai szinten (kosárlabda, kézilabda, tenisz, úszás) ⁃ Az általános iskola elvégzéséig ezt a két sportágat (labdarúgás, atlétika) párhuzamosan űztem számos területi és országos elismeréssel

⁃ Középiskola elkezdésekor viszont a labdarúgás maradt fő sportágként amit még további 10 évig űztem országos szinten (első, másod, harmadosztály)

⁃ A pályafutásom befejezése után kerültem kapcsolatba komolyabban a funkcionális edzéssel amely azonnal magával ragadott és eldöntöttem hogy ezzel szeretnék foglalkozni versenyzői és edzői szinten egyaránt

⁃ Azóta is folyamatosan próbálok tanulni és képezni magam ebben a sportban

⁃ 2022. Januárjában csatlakoztam a székesfehérvári terem csapatához

Születési idő: 1993.05.25.
Magasság: 190 cm
Testsúly: 95 kg
Szakterület: Erő és állóképesség, Funkcionális edzés
Képzettség: Thor Functional Movement Trainer Level 1.
Órák: Beavatás, Athletic Body, UST, Személyi edzések

 

Ahol megtalálható vagyok:

Facebook:
https://www.facebook.com/fule.akos.93