Személyi edzés

Személyi edző segítségével hatékonyabban lehet edzeni és gyorsabb fejlődést lehet elérni, mint egyedül vagy csoportos órák keretében. Egy személyi edző a motiválás és a tanácsadás mellett személyre szabott edzésprogramot is összeállít, amit a vendég képességei, preferenciái és egyéni céljai alapján alakít ki.

Termünkben Kerekes Ferencnél, a Kettlebell Szövetség szakmai alelnökénél van lehetőség magán edzésen részt venni, aki már több mint 12 éve foglalkozik erőnléti edzéssel.

Hogy miben különbözik a mi edzésünk a többi személyi edzéstől? Nálunk a személyi edzéseken kizárólag Te veszel részt, más nem edzhet ilyenkor a teremben, így edzőnk 100%-ban rád koncentrál. Nincs semmilyen zavaró tényező.

A magán / személy edzés során a kettlebell és a funkcionális edzés gyakorlatait vegyesen alkalmazzuk, ezzel is változatossá téve a mozgást. A kettlebell egyidejűleg javítja az állóképességet és robbanékonyságot. Megdolgoztatja a gerinc környéki mélyizmokat, a mély hátizmokat, a has és a csípő izmait, ez erős és stabil törzset eredményez, ami minden erő alapja. A kettlebell kiváló eszköz a testkompozíció optimalizálására. Mivel a kettlebellel végezhető gyakorlatok száma végtelen így az edzések során jól kombinálhatóak a különböző izomcsoportok megdolgoztatására. A hybrid és a funkcionális edzéssel kombinálva kiváló erőt és állóképességet biztosít. A funkcionális edzés a mindennapokban előforduló mozgásokból merít: guggolások, kitörések, felhúzás, karhajlítás, nyújtás, törzsfordítás stb. Olyan gyakorlatokat végzünk melyek a mindennapi életben is megállják a helyüket, melyek során a testünk, az izmaink a maguk természetes módján mozognak. Hangsúlyos szerepe van a törzs, mély hátizmok edzése, melyek a gerinc neutrális helyzetben tartásáért, az egészséges egyenes tartásért felelnek.

Áraink:

1 fő 5000 Ft/alkalom

Az edzésen van lehetőség párosan is részt venni, maximum két fő 4500 Ft/fő/alkalom

10 alkalmas bérlet: 45.000 Ft/fő

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj telefonon!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE