Birthday Cup – 10. születésnap

Február 25-én ünnepeltük a Thor Gym 10., jubileumi születésnapját!

A hagyomány szerint mindezt tradicionális csapatversennyel, s büszkén mondhatjuk, hogy valóban ünnepi hangulatot teremtett az a 250 ember, aki eljött a Thorba!

A nagy napot a hagyományos születésnapi csapatversennyel indítottuk.

A Birthday Cup X eseményre 29 csapat nevezett!

 

 

Sérülés és betegség miatt végül 27 csapat jelent meg a reggeli mérlegelésen, ahol a FITRADE biztosított egy-egy üveg frissítőt az indulóknak a soron következő kihívások mellé. Egy kivétellel minden egység 2 férfi és egy hölgy versenyzővel vágott neki a megmérettetésnek.

A pörgős tempót a nézők szurkolása és megannyi mosoly övezte. Fergeteges volt a hangulat, hiszen nagyon sokan voltak kíváncsiak a versenyzőkre, ez pedig kétségkívül motíválta a résztvevőket.

 

A verseny rendszerének köszönhetően hiába emelkedett ki egy csapat végig, egyenletesen erős teljesítménnyel, mégis maradt izgalom a verseny legvégéig. Ugyan az összegyűjtött pontokat vitte magával mindenki, de így sem volt előre lefutott a döntő a végeredményt illetően.

Fantasztikus volt megélni, hogy mindenki a maximumot nyújtotta, azonban versenyektől szokatlan módon mindezt teljesen oldott hangulatban tehették a srácok. A feladatok változatosnak bizonyultak és az izgalom is megvolt.

 

A dobogó legtetejére végül a Little Mosquitos csapata állhatott! Gratulálunk nekik a győzelemhez!

A második helyre a Thor Gym Újbuda edzőjének, Nyárasdi Zsombornak a csapata került, vagyis az ezüstérmet a Predathors csapata vihette haza.

 

 

Míg végül a harmadik helyezett a nagyszerűen teljesítő Suncity powerpuff girls lett.

 

A győztes csapat a 300.000 forintos fődíjat, valamint az összes dobogós a myprotein által felajánlott bőkezű ajándékcsomagot vihette haza, amik mellé az UnderArmour ajándékkártyáit is átadtuk.

 

A végső sorrend:

 1. Little Mosquitos
 2. PredaThors
 3. Suncity powerpuff girls
 4. @pocoloco
 5. Cutler Cross Sopron
 6. Team Nyárasdi
 7. Kőbányászok
 8. Ragnarök Jászberény
 9. CrossFat
 10. B-31
 11. No play no gain
 12. Fanati-kosok
 13. Beauty and the beasts
 14. Love and Thunders
 15. Erősziget L.E.G.
 16. La Thor
 17. Hop1Fanatic2
 18. Szigeti Harcos Hármas
 19. Ne Thord túl
 20. Ludus Jászberény
 21. Raptorok
 22. THORnazsákosok
 23. Becsúszók
 24. MDC-Millions of Dead Calories
 25. TermináThorok
 26. Tripla Dinamika
 27. MorThor

 

Egy félreértés miatt sajnos a Ragnarök Jászberény csapata kimaradt a döntő futamból, ők különdíjjal tértek végül haza és egy erkölcsi vastapssal. Sportszerűség terén aranyérmeseknek tekinthetőek, jövőre pedig bízunk abban, hogy valós érmet is a nyakukba akaszthatunk majd!

Nem mellesleg a nap legnagyobb előlguggolása  (front squat – 160 kg!!!) is az övék volt, így a myprotein különdíja is!

 

A versenyt követően pedig megérkezett a hatalmas, születésnapi torta, mely a LifeLike jóvoltából a különleges mogyorókrémjeikből készült. Így picit megcsúszva 18 óra körül köszöntöttük a Thor Gymet a kerek évfordulón, amit nagyon sokan ünnepeltünk! De beszéljenek helyettünk a nap fotói:

 

 

 

A verseny képeit IDE kattintva tudjátok megnézni és letölteni.