A Thor Gym 9. szülinapja

Február 26-án ünnepeltük a Thor Gym 9. születésnapját!

A hagyomány szerint mindezt egy napon két rendezvénnyel tettük, s büszkén mondhatjuk, hogy mindkét esemény nagyszerűen sikerült és a résztvevők számára sem lehetett panasz!

A nagy napot a hagyományos születésnapi csapatversennyel indítottuk.

A B’Day Cup ’22 eseményre rekordszámú, azaz 42 csapat nevezett!

Sérülés és betegség miatt végül 40 csapat jelent meg a reggeli mérlegelésen. Minden egység 2 férfi és egy hölgy versenyzővel vágott neki a megmérettetésnek.

A pörgős tempót a nézők szurkolása és megannyi mosoly övezte. Fergeteges volt a hangulat, hiszen nagyon sokan voltak kíváncsiak a versenyzőkre, ez pedig kétségkívül motíválta a versenyzőket. Szervezési szempontból rövidebbre terveztük a versenyt, így tulajdonképpen megszakítások nélkül tudtak a versenyzők flow-ban maradni.

A verseny rendszerének köszönhetően hiába emelkedett ki egy csapat végig, egyenletesen erős teljesítménnyel, mégis maradt izgalom a verseny legvégéig. Ugyan az összegyűjtött pontokat vitte magával mindenki, de így sem volt előre lefutott a döntő a végeredményt illetően.

Fantasztikus volt megélni, hogy mindenki a maximumot tudta nyújtani, azonban versenyektől szokatlan módon mindezt teljesen oldott hangulatban tehették a srácok. A feladatok változatosnak bizonyultak és az izgalom is megvolt. Tehát egy kerek sportünnepnek lehettünk részesei, mely méltó a Thor Gym hírnevéhez és elmúlt 9 évéhez!

A dobogó legtetejére végül a Thor Gym Újbuda edzőjének, Nyárasdi Zsombornak a két csapata állhatott, keigészülve a 3. helyet megcsípő Valhallát képviselő hármast.

 

 

 

A B’Day Cup ’22 dobogója:

1. TEAM NYÁRASDI – Jób Viktória, Boa Martin, Beszteri Martin

2. PredaThors – Purgai Evelyn, Antal Adrián, Somogyi Gergely

3. We like it raw – Olajos Tünde, Batyik Róbert, Váradi Gergő

 

 

A verseny képeit IDE kattintva tudjátok megnézni és letölteni.

THOR GÁLA és Functional Fitness Awards díjátadó

A versenyt követően egy gyors délutáni sziesztára volt lehetőség, hiszen este már 19:30-kor a újpesten, az UP rendezvénytér épületében kezdtek becsekkolni az érdeklődők, hiszen ha születésnap, akkor azt méltóképp illik megünnepelni!

Csodálatos közösségünket végül közel 170-en képviselték. Debrecentől-Budapestig az egész Thor hálózat összejött egy fergeteges ünneplésre.

Természetesen az eseményen a várva-várt díjátadóra is sor került, ahol a következő díjak kerültek átadásra a büszke győztesek részére:

Spirit of Thor Debrecen: Vígh Sebastian

Spirit of Thor Fehérvár: Szeglet Imre

Spirit of Thor Batta: Kriston János

Spirit of Thor Csepel: Schütz Robert

Spirit of  funXional Gym: Üveges Gergely

Spirit of Thor Óbuda: Ambrus Csaba

Spirit of Thor Zugló: Csillag Laura

Spirit of Thor Újbuda: Csorba Daniel

Az év pultosa: Kónya Bernadett

A Thor legfittebb hölgye: Tarcsa Edina

Hammer of Thor: Antal Adrián

Különdíj, partneri elismerés: Bara Csaba

Az év edzője: Nyárasdi Zsombor

 

A díjátadót követően pedig elkezdődött a buli, ami hajnali 2-ig dübörgött!

Aki ott volt, az valószínű nem feledi az estét, hiszen sikerült felszabadultan ünnepelni és érződött, hogy a közösség valóban páratlan.

Köszönjük nektek ezt a feledhetetlen napot és már most készüljetek: Jövőre jubileumi ünneplés várható, hiszen 10 éves lesz a Thor Gym!

A Gála és a díjátadó képeit ITT tudjátok megnézni és letölteni.