11. születésnapi csapatverseny – beszámoló és képek

Február 24-én ünnepeltük a Thor Gym 11. születésnapját!

Mindezt tradicionálisan csapatversennyel tettük, s büszkén mondhatjuk, hogy van okunk ünnepelni és büszkének lenni, mert a 11 alkalomból idén sikerült összehozni a legjobb versenyt! 

A B’Day Cup 24 eseményre 36 csapat nevezett!

Sérülés és betegségek miatt végül 32 csapat jelent meg a reggeli mérlegelésen, s természetesen minden egység 2 férfi és egy hölgy versenyzővel vágott neki a megmérettetésnek. Nagy elvárás előzte meg a napot, hiszen már a nevezők névsora is garantálta a legmagasabb minőséget. Olyan rutinos és sikeres, elismert versenyzők indultak el idén, mint pl. Szakolczai Fédra, Plesó Tamás, vagy éppen Kuti Ádám. Ez az elvárás még akkor is igaz, ha köztudottan ezt a versenyt nem CF mintára terveztük, hanem funkcionális edzés elveit képviselve a konzervatívabb technikai megoldások mentén építettük fel.

 


Már a verseny elején nagyon sokan érkeztek szurkolni. Reggel 9 órára megtelt a terem, amit üdítő volt látni. Másrészt pedig ez pedig kétségkívül motíválta a résztvevőket is. Ennek megfelelően már az első feladatba úgy kezdtek bele a csapatok, mintha döntő lenne.

Eközben a hangulat csak fokozódott, s ami külön öröm, hogy teljesen oldott légkörben egy nagyon sportszerű megmérettetést köszönhetünk a versenyzőknek és a kísérőknek hála.

A verseny rendszeréből fakadóan mindenképp maradt izgalom a verseny legvégéig, hiszen a döntőben elért eredmények kétszeres szorzóval számítottak a végelszámolásnál. Ugyan az összegyűjtött pontokat vitte magával mindenki, de így sem volt előre lefutott a döntő a végeredményt illetően, sőt…

A döntőben a 6 legjobb eredménnyel bíró gárda kvalifikálta magát, s egy eszméletlen látványos, követhető, a végletekig izgalmas finálét sikerült látnunk.

A győztes csapat a 300.000 forintos fődíjat, valamint az összes dobogós a myprotein által felajánlott bőkezű ajándékcsomagot vihette haza, amik mellé az UnderArmour ajándékkártyáit és a Feövenyessy klinika utalványait is átadtuk 1-1 zsugor Fitrade ital kíséretében.

 

A döntőt követő sorrend:

1.: Twins and sister

2.: BSzB

      Monster Masters

4. Az öreg fiataljai

5. Pince Gym

6. Fanati-kosok

A teljes listát és részeredményeket itt találjátok meg: https://www.facewod.hu/hu/versenyek/bday-cup-24/leaderboard?wod=all&division=197&category=150


Gratulálunk
a győztes Twins and Sister csapatnak, hiszen megérdemelten lettek ők a legjobbak ezen a napon! Szakolczai Fédra, Kuti Ádám és Kustán Gábor rutinos versenyzőként, favoritként érkeztek, azonban az alázatuk és szerénységük, valamint hozzáállásuk sokunknak példaértékű és motiváló egyben.

Külön büszkeség számunkra, hogy a 3. helyen döntőbe érkező Thor Gym Újbudát képviselő csapat (Edzőik nevei alapján – Becher Kristof, Szentes Balázs, Bozóki Gergő – BSzB csapatnévvel felruházott alakulat hajszállal maradt csupán le a győzelemről, s holtversenyben az ezüstérmet vihették haza. Mindez nem csak azért nagy szó, mert a mi „fiaink” és „lányunk”, hanem mert abszolút kort nézve a legkorosabb induló csapat voltak. Ám, hogy az életkor csupán egy szám, s nem determinál mindent, azt bizonyítja, hogy Kajtár Orsi, Sárvári Gergő és Rafai Ramón bárhol, bármilyen mezőnyben helyt állnak, ráadásul esélyesként.

Holtversenyben a másik ezüstérmes hármas a Monster Masters trió lett, vagyis Zircher Kitti, Halmosi Zsolt, Kelemen-Loboda Dorián, akik első helyen kvalifikálták magukat a mindent eldöntő feladatsorra. Végig egyenletes teljesítményt nyújtottak és eszméletlen tempót diktáltak.

De kijár a gratuláció az összes indulónak, helyezéstől függetlenül, azért mert feledhetetlen napot ajándékoztak nekünk, a nézőknek, akik közül a döntőt követően többen teljesen berekedtek, valamint a bíróknak, akik profin és kitartóan hozták le a versenyt. Külön gratuláció jár szakmai vezetőnknek Becher Kristofnak és Bozóki Gergőnek, valamint a komplett edzői csapatunknak a nagyszerű versenyfeladatsor összeállításáért.

 

Köszönjük továbbá a Myprotein, a Sportstyle, a Feövenyessy klinika és a Fitrade támogatását, akik nélkül nem tudnánk minden évben ennyire gazdag bőségcsomagot összeállítani és óriási hála Mézes Gergőnek, aki nem cáfolta meg ma sem, hogy az ország egyik legelismertebb versenyszervezője, hiszen ő számolta fáradhatatlanul a pontokat.

 

Jövőre találkozunk a 12. csapatversenyen!

 

A verseny fotóit itt találod!!!